Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 85 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 12071
Kategorie: Maso

Ingredience

1 polévková lžíce Celer - nať
1 ks Cibule
1 ks Citrony
1 kg Kohoutí maso
5 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
2 dl Víno bílé
0,5 l Vývar drůbeží

Nutriční hodnoty jedné porce

44% Kalorie 863 kcal
Kilojoule 3 612kJ
2% Sacharidy 7 g
71% Tuky 54 g
35% Sodík 702 mg
87% Bílkoviny 49 g

Kohout pro labužníky postup přípravy receptu:

1

Očištěného kohouta rozdělíme na čtyři porce, osolíme a opepříme. Maso potřeme olejem (1 polévková lžíce) smíchaným se šťávou vymačkanou z citronu, jemně nakrájenou cibulí a nasekanou celerovou natí. Necháme 1 hodinu uležet v chladničce.

2

Potom vložíme porce do rozpáleného zbylého oleje a zprudka osmahneme. Podlijeme vývarem, přilijeme víno a dusíme pod pokličkou doměkka.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept