Jednoduchý recept

Kachna s višněmi

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 110 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 12072

Ingredience

50 g Anglická slanina
2500 g Kachna mražená
1 kávová lžička Mateřídouška
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
1 hrnek Višně
300 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

43% Kalorie 855 kcal
Kilojoule 3 577kJ
1% Sacharidy 4 g
100% Tuky 75 g
5% Sodík 101 mg
48% Bílkoviny 27 g

Kachna s višněmi postup přípravy receptu:

1

Kachnu necháme rozmrazit, poté ji očistíme, omyjeme, osolíme, opepříme a uvnitř posypeme sušenou mateřídouškou. Slaninu nakrájíme na kostičky, rozškvaříme ji na pánvičce a kachnu na ní opečeme. Podlijeme trochou vody a za občasného přelévání vypečenou šťávou dopečeme v troubě.

2

Nakonec ke kachně přidáme omyté višně a už jen krátce prohřejeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept