Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 85 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 12077
Kategorie: Maso

Ingredience

100 g Anglická slanina
1 ks Bažant obecný
5 polévková lžíce Máslo čerstvé
0,5 kávová lžička Oregano sušené
0,5 kávová lžička Rozmarýn sušený
0,5 kávová lžička Saturejka
1 kávová lžička Sůl
0,5 kávová lžička Tymián sušený

Nutriční hodnoty jedné porce

45% Kalorie 895 kcal
Kilojoule 3 744kJ
0% Sacharidy 1 g
76% Tuky 57 g
21% Sodík 422 mg
158% Bílkoviny 89 g

Bažant na bylinkách postup přípravy receptu:

1

Očištěného a omytého bažanta polijeme rozpuštěným máslem a osolíme. Přidáme tymián, saturejku, oregano, rozmarýn a bažanta obložíme plátky slaniny.

2

Pečeme ve vyhřáté troubě a během pečení maso mírně podléváme.

3

Upečeného bažanta naporcujeme a podáváme s vařenými bramborami nebo s rýží.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept