Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 85 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 12078

Ingredience

1 ks Bažant obecný
3 polévková lžíce Brusinky
125 g Máslo čerstvé
4 ks Pepř černý celý
0,5 ks Pórek
100 g Slanina vepřová
1 kávová lžička Sůl
10 ks Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

48% Kalorie 947 kcal
Kilojoule 3 962kJ
9% Sacharidy 31 g
72% Tuky 54 g
20% Sodík 394 mg
161% Bílkoviny 90 g

Bažant na pórku postup přípravy receptu:

1

Očištěného a omytého bažanta osolíme, prošpikujeme větší částí slaniny a vložíme do pekáčku na rozpuštěné máslo. Zbylou slaninu položíme na bažantí prsíčka, přidáme na kolečka nakrájený pórek, celý pepř, podlijeme a zvolna pečeme.

2

Když bažant zlátne, přidáme nasekané žampiony a ještě chvíli dusíme.

3

Upečeného bažanta ozdobíme brusinkami.

Poznámka

Místo žampionů můžeme použít i jiné houby.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept