Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 85 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 12079
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Bažant obecný
4 ks Jablka
6 ks Jalovec
4 ks Nové koření celé
4 ks Pepř černý celý
100 g Slanina vepřová
1 kávová lžička Sůl
0,5 l Vývar z hovězích kostí

Nutriční hodnoty jedné porce

44% Kalorie 867 kcal
Kilojoule 3 628kJ
12% Sacharidy 42 g
55% Tuky 41 g
31% Sodík 622 mg
150% Bílkoviny 84 g

Bažant s jablky postup přípravy receptu:

1

Očištěného a omytého bažanta osolíme a prošpikujeme nudličkami slaniny. Zbylou slaninu rozškvaříme.

2

Na rozškvařené slanině opečeme bažanta po všech stranách, posypeme kořením a podlijeme vývarem. Dusíme pod pokličkou asi 30 minut.

3

Nakonec přidáme oloupaná, jádřinců zbavená jablka a dopečeme. Během pečení bažanta podléváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept