Recept

Srnčí řízky na jablkách

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 12080
Kategorie: Maso

Ingredience

2 ks Cibule
1 ks Jablka
1 špetka Pepř černý mletý
100 g Slanina vepřová
500 g Srnčí kýta
1 kávová lžička Sůl
0,5 l Vývar z hovězích kostí

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 408 kcal
Kilojoule 1 708kJ
4% Sacharidy 13 g
26% Tuky 19 g
45% Sodík 910 mg
82% Bílkoviny 46 g

Srnčí řízky na jablkách postup přípravy receptu:

1

Z omyté kýty nakrájíme 4 řízky, naklepeme je, osolíme a opepříme.

2

Slaninu nakrájenou na kostičky rozškvaříme, přidáme na kolečka nakrájenou cibuli a maso na ní po obou stranách opečeme. Podlijeme vývarem a pod pokličkou dusíme doměkka.

3

Před koncem dušení přidáme do šťávy oloupaná jablka nakrájená na plátky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept