Jednoduchý recept

Zajíc na houbách

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 85 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (41%)
ID receptu: 12081
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Cibule
12,6 g Houby sušené
1 kávová lžička Kmín drcený
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
4 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
100 g Slanina vepřová
1 kávová lžička Sůl
500 ml Vývar zeleninový
800 g Zaječí maso

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 336 kcal
Kilojoule 1 408kJ
3% Sacharidy 10 g
23% Tuky 17 g
36% Sodík 727 mg
61% Bílkoviny 34 g

Zajíc na houbách postup přípravy receptu:

1

Očištěného zajíce naporcujeme, prošpikujeme slaninou, osolíme a opepříme. Maso opečeme na rozehřátém oleji po všech stranách.

2

Přidáme jemně nakrájenou cibuli, nasekané houby, vše opečeme, posypeme kmínem a podlijeme vývarem.

3

Dusíme pod pokličkou doměkka. Nakonec zahustíme šťávu nasucho osmahnutou moukou a ještě krátce povaříme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept