Recept

Vepřové ledvinky na šalvěji

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 12087

Ingredience

2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
2 polévková lžíce Olej stolní
0,5 kávová lžička Sůl
4 ks Vepřové ledvinky
0,5 l Voda pitná
2 stroužek Česnek
1 ks Šalvěj čerstvá

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 337 kcal
Kilojoule 1 411kJ
0% Sacharidy 2 g
17% Tuky 13 g
23% Sodík 465 mg
88% Bílkoviny 50 g

Vepřové ledvinky na šalvěji postup přípravy receptu:

1

Dobře očištěné a omyté ledvinky osušíme, nakrájíme na plátky a obalíme v mouce.

2

Na rozehřátý olej přidáme utřený česnek, šalvěj a ledvinky. Zprudka je osmahneme, podlijeme vodou a dusíme doměkka. Nakonec pokrm podle chuti osolíme.

3

Můžeme také přidat kečup a sterilovanou zeleninu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept