Recept

Vepřové srdce na žampionech

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 12088

Ingredience

6 ks Pepř černý celý
50 g Slanina vepřová
1 kávová lžička Sůl
4 ks Vepřové srdce
0,3 l Vývar z hovězích kostí
10 ks Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

49% Kalorie 963 kcal
Kilojoule 4 028kJ
19% Sacharidy 67 g
45% Tuky 33 g
43% Sodík 854 mg
206% Bílkoviny 116 g

Vepřové srdce na žampionech postup přípravy receptu:

1

Odblaněná a dobře omytá srdce nakrájíme na plátky. Slaninu nakrájíme na kostičky, rozškvaříme a připravená srdce na ní opečeme. Osolíme, přidáme kuličky pepře a podlijeme vývarem. Dusíme pod pokličkou do poloměkka.

2

Nakonec přidáme očištěné, na plátky nakrájené žampiony a vše dodusíme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept