Smažený sýr ve vaječném obalu - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 20 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Smažený sýr ve vaječném obalu
Celkový čas: | 20 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 10 minut |
Autor: | novakovaj |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (23%) |
ID receptu: | 12091 |
Ingredience
135 g | Mouka pšeničná hladká T 650 |
8 ks | Sýr Moravský bochník 45% |
1 polévková lžíce | Tuk |
2 ks | Vejce slepičí |
Nutriční hodnoty jedné porce
43% Kalorie 854 kcal
Kilojoule 3 574kJ
8% Sacharidy 29 g
75% Tuky 56 g
2% Sodík 42 mg
101% Bílkoviny 57 g
Uhlovodany | 226,2mg |
---|---|
Cholesterol | 123,5mg |
Draslík | 38,9mg |
Vláknina | 2g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,0mg |
Vitamín E | 0,3mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 2,2mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Tuk, Vejce slepičí mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Mouka pšeničná hladká T 650, Sýr Moravský bochník 45% mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Chuťově velmi dobrý recept na smažený sýr je recept na „Smažený sýr ve vaječném obalu“. Musíte ho vyzkoušet. Sýr je lehký a šťavnatý. Doporučuji ho po usmažení dát na chvíli na ubrousky, protože sýr nasaje tuk a ubrousky ho vsáknou.