Jednoduchý recept

Pstruh na mandlích

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 12104
Kategorie: Maso

Ingredience

2 polévková lžíce Citronová šťáva
1 kávová lžička Kmín drcený
2 polévková lžíce Mandle
3 polévková lžíce Máslo čerstvé
4 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
800 g Pstruh
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 379 kcal
Kilojoule 1 585kJ
1% Sacharidy 5 g
26% Tuky 20 g
15% Sodík 301 mg
79% Bílkoviny 44 g

Pstruh na mandlích postup přípravy receptu:

1

Očištěné a omyté pstruhy osolíme, pokapeme citronem, posypeme drceným kmínem a opepříme. Vnitřky ryb posypeme nasekanou petrželkou.

2

Pstruhy obalíme v hladké mouce a na větší části másla je opečeme.

3

Na zbylém másle opražíme oloupané, nasekané mandle a opečené pstruhy jimi posypeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept