Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (41%)
ID receptu: 12108
Kategorie: Maso

Ingredience

4 polévková lžíce Citronová šťáva
1 kávová lžička Kari koření
4 ks Makrela obecná
4 polévková lžíce Olej stolní
1 kávová lžička Sůl
4 polévková lžíce Sýr Eidam uzený 45%

Nutriční hodnoty jedné porce

37% Kalorie 731 kcal
Kilojoule 3 059kJ
0% Sacharidy 1 g
65% Tuky 49 g
10% Sodík 194 mg
127% Bílkoviny 71 g

Kari makrela postup přípravy receptu:

1

Makrelám nařízneme na hřbetu kůži a opatrně ji stáhneme. Každou rybu rozdělíme podél páteře na poloviny.

2

Porce osolíme, pokapeme citronovou šťávou, olejem a poprášíme kari kořením. Pečeme 10-15 minut.

3

Krátce před koncem pečení posypeme porce ryby nastrouhaným sýrem a zapečeme, až se sýr roztaví.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept