Sleď s cibulí - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 45 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Sleď s cibulí
Celkový čas: | 45 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 25 minut |
Doba vaření: | 20 minut |
Autor: | filmova |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (25%) |
ID receptu: | 12109 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
1 ks | Cibule |
1 ks | Citrony |
4 polévková lžíce | Olej stolní |
1 špetka | Pepř černý mletý |
800 g | Sleď čerstvý |
1 kávová lžička | Sůl |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 5g |
---|---|
Cholesterol | 281,5mg |
Draslík | 73,7mg |
Vláknina | 3g |
Vitamín A | 8,0mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 21,1mg |
Vitamín E | 0,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 2,0mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cibule, Citrony, Olej stolní, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Pepř černý mletý, Sleď čerstvý mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Sleď s cibulí postup přípravy receptu:
1 | Omyté sledě osušíme, osolíme a opepříme. |
2 | Oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka, rozebereme na obroučky a vnitřek ryb vyplníme cibulí a nastrouhanou citronovou kůrou. Sepneme jehlou nebo převážeme nití. |
3 | Každou porci pokapeme citronovou šťávou a olejem. Pečeme asi 20 minut. |