Recept

Treska s hořčicí pečená v alobalu

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 12111
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Cibule
2 kávová lžička Hořčice plnotučná
3 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř černý mletý
0,5 šálek Petržel - nať
1 kávová lžička Sůl
800 g Treska aljašská

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 309 kcal
Kilojoule 1 293kJ
2% Sacharidy 6 g
19% Tuky 14 g
17% Sodík 347 mg
67% Bílkoviny 38 g

Treska s hořčicí pečená v alobalu postup přípravy receptu:

1

Očištěnou tresku naporcujeme na špalíčky a urovnáme na plát alobalu. Rybu osolíme, opepříme a posypeme paprikou a nastrouhanou cibulí.

2

Na každou porci přidáme 1/2 lžičky hořčice a lžíci nasekané petrželky. Mezi jednotlivé špalíčky vsuneme kousky másla.

3

Alobal dobře uzavřeme a pokrm pečeme v troubě asi 15 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept