Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 12113
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Celer bulvový
1 ks Cibule
1 ks Citrony
0,5 šálek Kopr čerstvý
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
800 g Treska aljašská
2 dl Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 323 kcal
Kilojoule 1 352kJ
3% Sacharidy 12 g
14% Tuky 10 g
22% Sodík 439 mg
68% Bílkoviny 38 g

Treska na kopru postup přípravy receptu:

1

Očištěnou tresku naporcujeme na špalíčky, osolíme a opepříme.

2

Oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka a na pekáčku na rozehřátém másle ji osmahneme. Vložíme připravenou tresku, zakapeme citronovou šťávou a pečeme asi 5 minut.

3

Potom přisypeme oloupaný, na nudličky nakrájený celer, podlijeme vínem a pečeme dalších 10-15 minut. Nakonec krátce před dopečením posypeme nasekaným koprem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept