Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 12120
Kategorie: Zelenina

Ingredience

1 ks Cibule
4 ks Kedlubna
1 špetka Muškátový květ
2 polévková lžíce Olej stolní
1 polévková lžíce Pažitka
0,5 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí
0,5 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 124 kcal
Kilojoule 519kJ
3% Sacharidy 12 g
8% Tuky 6 g
12% Sodík 244 mg
10% Bílkoviny 5 g

Kedlubnový mozeček postup přípravy receptu:

1

Oloupanou cibuli nakrájíme na kostičky a osmahneme na oleji. Přidáme oloupané, nahrubo nastrouhané kedlubny, osolíme, okořeníme špetkou květu a dusíme doměkka. Podle potřeby podlijeme trochou vody.

2

K měkkým kedlubnám přidáme vejce a za stálého míchání dovaříme.

3

Pokrm ozdobíme nasekanou pažitkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept