Salát z cibulové natě - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 20 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Salát z cibulové natě
Celkový čas: | 20 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | Marcela Mikešová |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (41%) |
ID receptu: | 12122 |
Kategorie: | Studené saláty |
Ingredience
6 ks | Cibule - nať |
1 ks | Jogurt bílý |
0,3 l | Mléko acidofilní |
0,5 kávová lžička | Sůl |
Nutriční hodnoty jedné porce
3% Kalorie 64 kcal
Kilojoule 269kJ
2% Sacharidy 6 g
4% Tuky 3 g
6% Sodík 115 mg
6% Bílkoviny 3 g
Uhlovodany | 4g |
---|---|
Cholesterol | 9,5mg |
Draslík | 110,3mg |
Vláknina | 2g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 6,2mg |
Vitamín E | 0,1mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,3mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cibule - nať, Jogurt bílý, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Mléko acidofilní mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Salát z cibulové natě postup přípravy receptu:
1 | Omytou cibulovou nať nakrájíme na proužky dlouhé asi 1 cm. Zalijeme bílým jogurtem rozšlehaným s acidofilním mlékem a podle chuti osolíme. |
2 | Salát dobře promícháme a podáváme vychlazený. |