Zdravý recept

Medailonky z holoubátek

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 12140
Kategorie: Maso

Ingredience

4 ks Holoubata
250 g Maso mleté - mix
1 špetka Pepř černý mletý
1 ks Pórek
8 ks Ředkvička
1 kávová lžička Sůl
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

34% Kalorie 672 kcal
Kilojoule 2 813kJ
4% Sacharidy 14 g
52% Tuky 39 g
20% Sodík 404 mg
111% Bílkoviny 62 g

Medailonky z holoubátek postup přípravy receptu:

1

Očištěná holoubata vykostíme tak, že je nařízneme na hřbetu a maso směrem k prsíčkům opatrně odkrajujeme. Plátky masa mírně naklepeme, položíme na alobal, osolíme a opepříme.

2

Připravíme náplň z mletého masa, do kterého zamícháme vejce, nasekané ředkvičky a kolečka pórku. Potřeme jí plátky, zavineme do alobalu a převážeme nití. Závitky vaříme asi 40 minut v osolené vodě.

3

Vychladlá holoubátka necháme ztuhnout v chladničce a potom je nakrájíme na medailonky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept