Jednoduchý recept

Dančí maso na petrželi

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 12146

Ingredience

2 ks Cibule
500 g Dančí maso
2 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
4 polévková lžíce Petržel - nať
4 ks Rajčata
1 kávová lžička Sůl
0,3 l Vývar z hovězích kostí

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 241 kcal
Kilojoule 1 008kJ
2% Sacharidy 9 g
11% Tuky 8 g
24% Sodík 484 mg
58% Bílkoviny 32 g

Dančí maso na petrželi postup přípravy receptu:

1

Omyté maso (nejlépe z kýty) nakrájíme na plátky, osolíme a opepříme. Zprudka je opečeme v rozehřátém oleji po obou stranách.

2

Opečené plátky posypeme nasekanou petrželkou, přidáme na kolečka nakrájenou cibuli, podlijeme vývarem a dusíme ve vyhřáté troubě.

3

Před koncem dušení přidáme omytá rajčata nakrájená na dílky a dopečeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept