Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 12147
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Cibule
2 ks Jalovec
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
4 polévková lžíce Olej stolní
100 g Slanina vepřová
1 kávová lžička Tymián sušený
0,3 l Vývar z hovězích kostí
500 g Zaječí maso

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 460 kcal
Kilojoule 1 924kJ
3% Sacharidy 10 g
42% Tuky 31 g
25% Sodík 491 mg
61% Bílkoviny 34 g

Zaječí medailonky postup přípravy receptu:

1

Vykostěný a odblaněný zaječí hřbet prošpikujeme slaninou, potřeme olejem a posypeme tymiánem. Necháme asi 1 hodinu uležet v chladničce.

2

Potom maso nakrájíme na medailonky, naklepeme, osolíme a opepříme. Zprudka opečeme na rozehřátém másle a mírně podlijeme. Přidáme na kolečka nakrájenou cibuli, kuličky jalovce a dusíme doměkka.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept