Jednoduchý recept

Bramborová nádivka do pirožků

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 12164
Kategorie: Ostatní

Ingredience

4 ks Brambory vařené
1 ks Cibule
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
0,5 kávová lžička Sůl
0,5 šálek Sýr Parmezán
0,5 šálek Tvaroh tvrdý

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 323 kcal
Kilojoule 1 350kJ
6% Sacharidy 21 g
22% Tuky 17 g
40% Sodík 791 mg
39% Bílkoviny 22 g

Bramborová nádivka do pirožků postup přípravy receptu:

1

Uvařené, ještě teplé brambory dobře rozmačkáme. Přidáme lžíci másla, nastrouhaný sýr, nastrouhaný tvaroh a na másle osmahnutou jemně nakrájenou cibuli. Osolíme a opepříme.

Poznámka

Vypracujeme hladké těsto, kterým plníme pirožky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept