Tvaroh s brusinkami a jablky - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 10 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Tvaroh s brusinkami a jablky
Celkový čas: | 10 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | pepa |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (23%) |
ID receptu: | 12183 |
Kategorie: | Ovocné dezerty |
Ingredience
20 g | Cukr krupice |
100 g | Jablka |
2 polévková lžíce | Kompot brusinkový |
0,1 l | Mléko plnotučné |
80 g | Piškoty cukrářské |
250 g | Tvaroh jemný |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 21g |
---|---|
Cholesterol | 9,8mg |
Draslík | 41,1mg |
Vláknina | 1g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 1,2mg |
Vitamín E | 0,2mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 97,3mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cukr krupice, Jablka, Piškoty cukrářské mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Kompot brusinkový, Mléko plnotučné, Tvaroh jemný mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Tvaroh s brusinkami a jablky postup přípravy receptu:
1 | Do mixéru vlijeme mléko a přidáme cukr a jablka. Po chvíli mixování přidáme po částech tvaroh a později 2 lžíce brusinkového kompotu. |
2 | Tvarohovou pěnu podáváme vychlazenou. Každou porci ozdobíme cukrářským piškotem. |