Jednoduchý recept

Majonézová koprová omáčka

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (41%)
ID receptu: 12196
Kategorie: Omáčky studené

Ingredience

0,5 ks Cibule
1 kávová lžička Cukr krupice
1 polévková lžíce Kopr čerstvý
250 g Majonéza
1 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
100 g Olej stolní
0,3 l Smetana 12% (konzumní)
0,5 kávová lžička Sůl
1 ks Vaječný žloutek slepičí
80 g Žervé

Nutriční hodnoty jedné porce

42% Kalorie 822 kcal
Kilojoule 3 441kJ
2% Sacharidy 7 g
116% Tuky 87 g
20% Sodík 406 mg
8% Bílkoviny 5 g

Majonézová koprová omáčka postup přípravy receptu:

1

Majonézu rozšleháme se žloutkem a olejem a zředíme ji smetanou. Přidáme žervé, mírně osolíme, osladíme a okyselíme octem.

2

Nakonec vmícháme nasekaný kopr a jemně nakrájenou cibuli.

Poznámka

Omáčku podáváme studenou na vařené maso nebo pečeni.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept