Jednoduchý recept

Rybí knedlíčky do polévek

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 12209

Ingredience

1 ks Cibule
350 g Filé z aljašské tresky
4 polévková lžíce Mléko polotučné
1 špetka Pepř černý mletý
0,5 kávová lžička Sůl
1 ks Vejce slepičí
1 l Voda pitná
1,5 ks Žemle tuková

Nutriční hodnoty jedné porce

5% Kalorie 105 kcal
Kilojoule 440kJ
3% Sacharidy 9 g
2% Tuky 2 g
4% Sodík 85 mg
23% Bílkoviny 13 g

Rybí knedlíčky do polévek postup přípravy receptu:

1

Filé uvaříme v mírně osolené vodě doměkka a umeleme spolu s oloupanou cibulí a v mléce namočenou žemlí. Vše promícháme, osolíme, opepříme a nakonec vmícháme rozšlehané vejce.

2

Z promísené hmoty tvarujeme kulaté knedlíčky, které dále zaváříme.

Poznámka

Knedlíčky zaváříme přímo do polévky, ale můžeme je také uvařit v osolené vodě (8 - 10 minut) a použít do omáček.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept