Jednoduchý recept

Filé s křenovým tvarohem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 12212

Ingredience

1 ks Citrony
1 špetka Cukr krupice
300 g Filé z aljašské tresky
2 polévková lžíce Křen
3 polévková lžíce Mléko polotučné
20 g Máslo
1 kávová lžička Pažitka
1 špetka Sůl
150 g Tvaroh jemný
250 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 219 kcal
Kilojoule 918kJ
3% Sacharidy 11 g
4% Tuky 3 g
6% Sodík 127 mg
73% Bílkoviny 41 g

Filé s křenovým tvarohem postup přípravy receptu:

1

Omyté a osušené porce filé pokapeme citronovou šťávou a mírně osolíme. Vložíme je do vymaštěného hrnce a ve 1/4 l vody necháme na mírném ohni asi 20 minut zvolna táhnout.

2

Tvaroh smícháme s mlékem, přidáme nastrouhaný křen, nasekanou pažitku, sůl a cukr. Vše smícháme na hustou omáčku.

3

Dušené porce filé na talíři přelijeme tvarohovou omáčkou.

4

Podáváme s vařenými petrželkovými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept