Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 12220

Ingredience

50 g Anglická slanina
300 g Filé z aljašské tresky
2 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř černý mletý
400 g Pórek
1 kávová lžička Sůl
1 dl Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 197 kcal
Kilojoule 826kJ
4% Sacharidy 15 g
8% Tuky 6 g
16% Sodík 319 mg
29% Bílkoviny 16 g

Filé s pórkem postup přípravy receptu:

1

Omyté filé potřeme octem, osolíme a nakrájíme na větší kusy. Pórek očistíme a nakrájíme na kolečka, slaninu nakrájíme na kostičky.

2

V hlubší pánvi rozpustíme slaninu, přidáme pórek, osolíme, opepříme a trochu okořeníme paprikou. Zalijeme vínem a dusíme asi 10 minut. Vložíme filé, přisypeme ještě papriku a dopečeme v horké troubě (asi 20 minut).

Poznámka

Podáváme s vařenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept