Jednoduchý recept

Filé na roštu s bylinkovým máslem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 12221

Ingredience

2 polévková lžíce Citronová šťáva
400 g Filé z aljašské tresky
50 g Máslo bylinkové
2 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
0,5 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 354 kcal
Kilojoule 1 481kJ
1% Sacharidy 2 g
30% Tuky 23 g
10% Sodík 194 mg
64% Bílkoviny 36 g

Filé na roštu s bylinkovým máslem postup přípravy receptu:

1

Omyté porce filé pokapeme citronovou šťávou, osolíme, opepříme a po všech stranách potřeme lžící oleje. Vložíme je na rozpálený grilovací rošt potřený zbylým olejem a grilujeme z obou stran vždy 10 minut.

2

Na každou porci položíme plátek bylinkového másla.

Poznámka

Podáváme s vařenými bramborami a zeleninovým salátem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept