Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 12222
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Candát obecný
2 polévková lžíce Citronová šťáva
1 kávová lžička Majoránka
50 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
4 polévková lžíce Protlak rajčatový
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 497 kcal
Kilojoule 2 079kJ
2% Sacharidy 6 g
15% Tuky 11 g
6% Sodík 129 mg
163% Bílkoviny 92 g

Candát po italsku postup přípravy receptu:

1

Očištěnou a omytou rybu nakrájíme asi na 6 porcí. Vložíme je do zapékací mísy, pokapeme citronovou šťávou, osolíme, opepříme a posypeme majoránkou. Nakonec maso zalijeme rajčatovým protlakem a navrch položíme vločky másla.

2

Pečeme v silně vyhřáté troubě asi 40 minut.

Poznámka

Podáváme s vařenými bramborami nebo s těstovinami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept