Recept

Pyrenejská zapečená polévka

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 12229

Ingredience

2 ks Brambory
1 ks Cuketa
1 špetka Estragon
150 g Fazole červené sterilované
2 ks Mrkev kořen
1 špetka Pepř černý mletý
2 ks Rajčata
4 polévková lžíce Sýr Eidam cihla 40%
1 kávová lžička Sůl
1,2 l Vývar z hovězích kostí
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 257 kcal
Kilojoule 1 077kJ
6% Sacharidy 22 g
246% Tuky 184 g
67% Sodík 1 g
33% Bílkoviny 19 g

Pyrenejská zapečená polévka postup přípravy receptu:

1

Očištěnou mrkev a oloupané brambory nakrájíme na kostky a cuketu na nudličky. Oloupaná rajčata bez jadérek nasekáme spolu s česnekem na jemnou kaši. Vše vložíme do hrnce, zalijeme vývarem a vaříme na mírném ohni doměkka.

2

Potom přidáme fazole, sůl, pepř a estragon a necháme přejít varem.

3

Polévku rozdělíme do misek, zasypeme nastrouhaným sýrem a v troubě zapečeme dozlatova.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept