Jednoduchý recept

Mletý steak z filé

  • Dánsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 12248

Ingredience

1 ks Cibule červená
2 polévková lžíce Citronová šťáva
1 ks Citrony
300 g Filé z aljašské tresky
2 ks Kopr čerstvý
4 polévková lžíce Olej stolní
4 ks Pepř černý celý
0,5 kávová lžička Sůl
1 ks Vejce slepičí
1 špetka Šalvěj sušená

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 408 kcal
Kilojoule 1 705kJ
18% Sacharidy 65 g
9% Tuky 7 g
14% Sodík 272 mg
72% Bílkoviny 41 g

Mletý steak z filé postup přípravy receptu:

1

Omyté filé nakrájíme na kousky, zakapeme citronovou šťávou a necháme v chladu 30 minut odležet.

2

Potom maso umeleme, osolíme, okořeníme a promícháme s vejcem. Hmotu zformujeme do 2 steaků a na části oleje je zvolna opečeme po obou stranách. Na zbylém oleji osmahneme kolečka cibule. Steaky přendáme na nahřáté talíře, obložíme cibulí, dílky citronu, tlučeným pepřem a snítkou kopru.

Poznámka

Podáváme s bramborovými hranolky a zeleninovým salátem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept