Jednoduchý recept

Steak z mletého hovězího masa

  • Rusko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 12249

Ingredience

250 g Hovězí maso zadní
1 kávová lžička Kmín drcený
1 polévková lžíce Křen
3 polévková lžíce Olej stolní
0,5 kávová lžička Sůl
2 polévková lžíce Zakysaná smetana
150 g Červená řepa sterilovaná

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 320 kcal
Kilojoule 1 341kJ
4% Sacharidy 14 g
23% Tuky 17 g
23% Sodík 469 mg
50% Bílkoviny 28 g

Steak z mletého hovězího masa postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na kousky, najemno umeleme a smícháme se solí a kmínem. Ze směsi zformujeme 2 steaky a necháme je v chladu 30 minut odležet.

2

Potom steaky opečeme v horkém oleji po obou stranách a přendáme na nahřáté talíře. Poklademe je okapanou červenou řepou, polijeme smetanou a posypeme nastrouhaným křenem.

3

Podáváme s krajíčky tmavého chleba.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept