Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 12251
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Cibule
400 g Hovězí maso zadní
6 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
1 ks Petržel - nať
1 ks Rajčata
0,5 kávová lžička Sůl
100 g Sýr Niva (Rokfór)
4 ks Žemle tuková

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 385 kcal
Kilojoule 1 611kJ
9% Sacharidy 34 g
9% Tuky 6 g
25% Sodík 499 mg
56% Bílkoviny 31 g

Mletý steak s nivou postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na kousky a umeleme spolu s cibulí. Přidáme sůl, pepř a promícháme. Směs rozdělíme na 4 kousky, zformujeme steaky a necháme je v chladu 30 minut odležet.

2

Potom steaky opečeme na oleji po jedné straně, obrátíme a poklademe nivou nakrájenou na plátky.

3

Žemle rozkrojíme, vložíme do nich steaky a ozdobíme plátky rajčat a petrželkou. Ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept