Jednoduchý recept

Haše z drůbežího masa

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 12269
Kategorie: Maso

Ingredience

50 g Kuřecí drůbky
250 g Kuřecí maso vařené
1 špetka Muškátový květ
1 polévková lžíce Pažitka
1 špetka Pepř černý mletý
0,5 kávová lžička Sůl
100 g Sýr smetanový tavený 45%
1 ks Vejce slepičí
4 polévková lžíce Vývar drůbeží

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 214 kcal
Kilojoule 894kJ
0% Sacharidy 1 g
15% Tuky 11 g
7% Sodík 147 mg
45% Bílkoviny 25 g

Haše z drůbežího masa postup přípravy receptu:

1

Vykostěné, nakrájené maso i s drůbky umeleme. Sýr rozmělníme vidličkou, zalijeme vývarem a roztavíme na hladkou omáčku. Přidáme mleté maso, sůl a koření. Prohřejeme, vmícháme vejce a dále mícháme do zhoustnutí. Nakonec pokrm posypeme nasekanou pažitkou.

2

Podáváme s vařenými bramborami nebo s pečivem.

3

Haši můžeme také použít jako náplň do omelet nebo paštiček z listového těsta.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept