Haše z vařeného hovězího masa - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 40 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Haše z vařeného hovězího masa
Celkový čas: | 40 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 20 minut |
Autor: | nova |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (22%) |
ID receptu: | 12270 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
1 ks | Cibule |
250 g | Hovězí maso vařené |
4 polévková lžíce | Mléko polotučné |
2 polévková lžíce | Olej stolní |
1 špetka | Pepř černý mletý |
1 polévková lžíce | Petržel - nať |
0,5 kávová lžička | Sůl |
1 ks | Žemle tuková |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 2g |
---|---|
Cholesterol | 63,3mg |
Draslík | 45,6mg |
Vláknina | 973,8mg |
Vitamín A | 0,5mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 3,7mg |
Vitamín E | 0,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,8mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cibule, Olej stolní, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Hovězí maso vařené, Mléko polotučné, Pepř černý mletý, Petržel - nať, Žemle tuková mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.

Haše z vařeného hovězího masa postup přípravy receptu:
1 | Vařené maso umeleme se žemlí namočenou předem v mléce. |
2 | Na oleji zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme maso, osolíme a okořeníme. Chvíli podusíme a nakonec pokrm posypeme nasekanou petrželkou. |
Poznámka
Haši podáváme s vařenými bramborami. Můžeme ji také použít jako náplň do palačinek.