Jednoduchý recept

Vepřová krev na cibulce

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 1229

Ingredience

250 g Cibule
1 g Majoránka
640 ml Mléko polotučné
1,5 g Nové koření celé
1 g Pepř černý mletý
200 g Sádlo škvařené
20 g Sůl
1200 g Vepřová krev
20 g Česnek
480 g Žemle tuková

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 465 kcal
Kilojoule 1 946kJ
10% Sacharidy 35 g
30% Tuky 23 g
39% Sodík 782 mg
51% Bílkoviny 29 g

Vepřová krev na cibulce postup přípravy receptu:

1

Vepřovou krev rozšleháme a procedíme. Přidáme žemli namočenou v mléce, sůl, pepř, mleté nové koření, drcenou majoránku, rozetřený česnek a jemně nakrájenou, na sádle dozlatova usmaženou cibuli. Vše dobře promícháme.

2

Hotovou směs za občasného promíchání zvolna upečeme v troubě.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept