Jednoduchý recept

Krupičník II

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 12296

Ingredience

1 polévková lžíce Máslo čerstvé
100 g Pšeničná krupice
1 špetka Sůl
1 ks Vejce slepičí
2 dl Vývar zeleninový

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 353 kcal
Kilojoule 1 478kJ
13% Sacharidy 45 g
19% Tuky 14 g
31% Sodík 624 mg
20% Bílkoviny 11 g

Krupičník II postup přípravy receptu:

1

Na pánvi opražíme krupici nasucho, přidáme máslo, osmahneme a po částech přiléváme vývar. Dusíme doměkka.

2

Poté zamícháme ušlehaná vejce, sůl a zahříváme, až je krupičník sypký.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept