Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 12298
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

1 ks Cibule
0,5 l Mléko polotučné
60 g Pšeničná krupice
50 g Slanina vepřová
1 špetka Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 449 kcal
Kilojoule 1 881kJ
11% Sacharidy 39 g
30% Tuky 22 g
20% Sodík 408 mg
39% Bílkoviny 22 g

Krupicové noky II postup přípravy receptu:

1

Slaninu drobně nakrájíme, vyškvaříme do sklovita, přidáme jemně nakrájenou cibuli a společně mírně osmahneme. Přilijeme mléko, osolíme a v začátku vaření přisypeme krupici. Vaříme na mírném ohni 8 minut za stálého míchání.

2

Do uvařené kaše přimícháme rozkvedlaná vejce a necháme na mírném ohni ztuhnout.

3

Lžící vykrajujeme noky k obložení zeleniny. Mohou být i jako příloha k leču.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept