Jednoduchý recept

Celer smažený s uzeným masem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 12308

Ingredience

500 g Celer bulvový
2 polévková lžíce Mléko polotučné
4 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
100 ml Olej stolní
1 kávová lžička Sůl
200 g Uzená krkovička vařená
2 ks Vejce slepičí
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 582 kcal
Kilojoule 2 435kJ
2% Sacharidy 6 g
76% Tuky 57 g
17% Sodík 344 mg
13% Bílkoviny 7 g

Celer smažený s uzeným masem postup přípravy receptu:

1

Oloupaný celer vložíme do vařící osolené vody a uvaříme téměř doměkka. Vyjmeme jej a vychladlý nakrájíme na 8 koleček.

2

Na každé kolečko přiložíme plátek uzeného masa a přimáčkneme.

3

Připravíme těstíčko smícháním vajec, mléka, lžíce oleje, mouky a soli. Porce celeru s masem namočíme v těstíčku a usmažíme po obou stranách na zbylém rozehřátém oleji.

Poznámka

Podáváme s bramborovou kaší a zeleninovým salátem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept