Jednoduchý recept

Řapíkatý celer dušený na másle

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 12311
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

400 g Celer řapíkatý
50 g Máslo čerstvé
0,5 kávová lžička Sůl
3 polévková lžíce Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 216 kcal
Kilojoule 902kJ
2% Sacharidy 6 g
28% Tuky 21 g
18% Sodík 354 mg
3% Bílkoviny 2 g

Řapíkatý celer dušený na másle postup přípravy receptu:

1

Omyté řapíky celeru nakrájíme na proužky a osmažíme na rozehřátém másle.

2

Podlijeme trochou vody (nebo lépe šťávy z pečeného masa), osolíme a dusíme pod pokličkou asi 15 minut doměkka.

3

Měkký celer vyjmeme, šťávu vydusíme do hustoty sirupu a nalijeme na celer.

Poznámka

Podáváme jako teplý předkrm.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept