Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 12317

Ingredience

2 ks Cibule
800 g Filé z aljašské tresky
50 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
500 g Rajčata
50 g Rýže loupaná
1 kávová lžička Sůl
500 ml Voda pitná
1 dl Víno bílé
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 355 kcal
Kilojoule 1 487kJ
6% Sacharidy 21 g
15% Tuky 12 g
10% Sodík 210 mg
68% Bílkoviny 38 g

Filé na rajčatech postup přípravy receptu:

1

Propláchnutou rýži uvaříme v osolené vodě, ocedíme, necháme okapat.

2

Oloupeme rajčata a nakrájíme je na malé kousky.

3

Omyté porce filé osolíme, vložíme do kastrolu, pokryjeme jemně nakrájenou, na másle osmaženou cibulí, rajčaty, rýží, posypeme nakrájeným česnekem a nasekanou petrželkou. Osolíme, opepříme, poklademe vločkami másla a podlijeme vínem.

4

Pokrm pečeme pod pokličkou asi 10 minut, dopékáme bez pokličky.

Poznámka

Servírujeme teplé. Podáváme s vařenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept