Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 12377

Ingredience

1 špetka Citronová kůra
100 g Cukr moučkový
1 ks Cukr vanilka
50 g Mouka pšeničná hladká T 650
100 g Máslo čerstvé
50 g Solamyl
7 ks Vejce slepičí
0,2 dl Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 355 kcal
Kilojoule 1 486kJ
14% Sacharidy 50 g
15% Tuky 11 g
7% Sodík 143 mg
25% Bílkoviny 14 g

Piškotový pudink postup přípravy receptu:

1

Celá vejce, 2 cl vody a cukr ušleháme v páře na hustou hmotu. Odstavíme z ohně a šleháme do vychladnutí. Přidáme citronovou kůru, vanilkový cukr, zasypeme moukou smíchanou se Solamylem a zalijeme vlažným rozpuštěným máslem.

2

Pudink plníme do formy vymaštěné máslem a vysypané cukrem, vaříme v páře asi hodinu.

3

Podáváme s ušlehanou smetanou.

Poznámka

Servírujeme studené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept