Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 1238

Ingredience

3 polévková lžíce Marmeláda jahodová
250 ml Mléko polotučné
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hrubá
100 ml Olej stolní
1 balení Směs na přípravu perníku
2 polévková lžíce Tuk
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 163 kcal
Kilojoule 681kJ
2% Sacharidy 5 g
20% Tuky 15 g
1% Sodík 14 mg
3% Bílkoviny 2 g

Perník na svačinu postup přípravy receptu:

1

Z uvedených ingrediencí - mouky, oleje, směsi na přípravu perníku, mléka, tuku a vajec smícháme a vypracujeme těsto, které vlijeme do vymazaného a vysypaného pekáče a upečeme.

2

Pečeme při teplotě 160 stupňů.

3

Vychladlý perník si ozdobíme podle fantazie - čokoládou, marmeládou či šlehačkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept