Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 85 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 12384

Ingredience

1 špetka Citronová kůra
80 g Cukr krupice
50 g Datle
50 g Hrozinky
50 g Kandované ovoce
50 g Mandle
0,3 l Mléko polotučné
100 g Máslo čerstvé
100 g Strouhanka
6 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

34% Kalorie 667 kcal
Kilojoule 2 792kJ
19% Sacharidy 69 g
50% Tuky 38 g
15% Sodík 306 mg
33% Bílkoviny 18 g

Římský pudink postup přípravy receptu:

1

Strouhanku smícháme s mletými mandlemi, pokropíme mlékem a zamícháme.

2

Datle a kandované ovoce nakrájíme na plátky, přidáme omyté hrozinky a zamícháme do připravené strouhanky. Vše ochutíme citronovou kůrou.

3

Máslo utřeme s cukrem, postupně přidáme žloutky a smícháme s připravenou strouhankou. Nakonec lehce vmícháme sníh ušlehaný ze 6 bílků.

4

Pudink plníme do vymazané formy a v páře vaříme 1 hodinu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept