Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 12402

Ingredience

50 g Anglická slanina
1 ks Cibule
1 polévková lžíce Kari koření
1 špetka Muškátový oříšek
4 ks Nové koření celé
1 špetka Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Protlak rajčatový
1 ks Slepice
1 kávová lžička Sůl
0,5 l Vývar drůbeží
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

35% Kalorie 682 kcal
Kilojoule 2 855kJ
1% Sacharidy 5 g
36% Tuky 27 g
34% Sodík 684 mg
143% Bílkoviny 80 g

Slepice na kari postup přípravy receptu:

1

Očištěnou slepici naporcujeme a uvaříme v osolené vodě.

2

Slaninu nakrájíme na kostičky, rozškvaříme a opečeme na ní porce slepice. Osolíme, opepříme, okořeníme špetkou muškátového oříšku, kari kořením, novým kořením a nakonec přidáme kečup.

3

Potom vše podlijeme vývarem a pod pokličkou dusíme doměkka.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept