Recept

Paprikové lusky plněné játrovou pěnou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 12415
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

8 ks Mandle
60 g Máslo čerstvé
2 ks Paprikové lusky čerstvé
150 g Paštika játrová
1 špetka Pepř černý mletý
1 ks Petržel - nať
1 polévková lžíce Protlak rajčatový
1 ks Rajčata
0,5 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

71% Kalorie 1,400 kcal
Kilojoule 5 856kJ
13% Sacharidy 48 g
163% Tuky 122 g
18% Sodík 362 mg
86% Bílkoviny 48 g

Paprikové lusky plněné játrovou pěnou postup přípravy receptu:

1

Papriky omyjeme, rozkrojíme a zbavíme semen.

2

Máslo ušleháme s paštikou, rajčatovým protlakem, solí a pepřem. Vzniklou směsí naplníme připravené paprikové lusky a ozdobíme je praženými mandlemi, snítkou petrželky a dílky rajčete.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept