Paprikové lusky plněné játrovou pěnou - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 25 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Paprikové lusky plněné játrovou pěnou
Celkový čas: | 25 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 25 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | nova |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (22%) |
ID receptu: | 12415 |
Kategorie: | Studené předkrmy |
Ingredience
8 ks | Mandle |
60 g | Máslo čerstvé |
2 ks | Paprikové lusky čerstvé |
150 g | Paštika játrová |
1 špetka | Pepř černý mletý |
1 ks | Petržel - nať |
1 polévková lžíce | Protlak rajčatový |
1 ks | Rajčata |
0,5 kávová lžička | Sůl |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 47g |
---|---|
Cholesterol | 113,6mg |
Draslík | 2g |
Vláknina | 49g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,5mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 36,3mg |
Vitamín E | 52,6mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 26,2mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Mandle, Paprikové lusky čerstvé, Paštika játrová, Rajčata, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Máslo čerstvé, Pepř černý mletý, Petržel - nať, Protlak rajčatový mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Paprikové lusky plněné játrovou pěnou postup přípravy receptu:
1 | Papriky omyjeme, rozkrojíme a zbavíme semen. |
2 | Máslo ušleháme s paštikou, rajčatovým protlakem, solí a pepřem. Vzniklou směsí naplníme připravené paprikové lusky a ozdobíme je praženými mandlemi, snítkou petrželky a dílky rajčete. |