Recept

Omelety se sterilovaným hráškem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 12421

Ingredience

1 špetka Cukr krupice
500 g Hrášek v slaném nálevu - sterilovaný
4 polévková lžíce Mléko polotučné
20 g Máslo čerstvé
50 g Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
8 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 279 kcal
Kilojoule 1 166kJ
4% Sacharidy 14 g
22% Tuky 17 g
33% Sodík 669 mg
33% Bílkoviny 19 g

Omelety se sterilovaným hráškem postup přípravy receptu:

1

Okapaný sterilovaný hrášek vložíme na rozehřáté máslo, mírně osladíme, osolíme a krátce podusíme.

2

Vejce rozšleháme s mlékem, solí a pepřem a na oleji na pánvi usmažíme 4 omelety.

3

Naplníme je částí hrášku, přeložíme v půli a přendáme na talíře. Každou porci obložíme zbylým hráškem.

Poznámka

Podáváme s vařenými bramborami a zeleninovým salátem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept