Zdravý recept

Hovězí vývar s hráškem a rýží

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 12424
Kategorie: Čiré polévky

Ingredience

1 l Hovězí vývar základní
100 g Hrášek
1 polévková lžíce Petržel - nať
60 g Rýže loupaná
1 kávová lžička Sůl
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

5% Kalorie 106 kcal
Kilojoule 445kJ
5% Sacharidy 18 g
0% Tuky 0 g
43% Sodík 866 mg
14% Bílkoviny 8 g

Hovězí vývar s hráškem a rýží postup přípravy receptu:

1

Propláchnutou rýži uvaříme v osolené vodě doměkka. Ocedíme ji, propláchneme studenou vodou a necháme okapat.

2

Hrášek uvaříme doměkka v osolené vodě, ocedíme, propláchneme studenou vodou a spolu s rýží vložíme do vařícího hovězího vývaru.

3

Nakonec polévku podle chuti přisolíme a posypeme jemně nasekanou petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept