Recept

Salát z červené řepy s tatarskou omáčkou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 12429
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

600 g Červená řepa
1 polévková lžíce Cukr krupice
0,3 ks Křen
1 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
100 g Omáčka tatarská
0,5 kávová lžička Sůl
3 polévková lžíce Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 199 kcal
Kilojoule 832kJ
5% Sacharidy 18 g
18% Tuky 13 g
11% Sodík 214 mg
5% Bílkoviny 3 g

Salát z červené řepy s tatarskou omáčkou postup přípravy receptu:

1

Omytou červenou řepu zalijeme vařící vodou a uvaříme doměkka. Potom řepu oloupeme a nakrájíme na kostičky.

2

Připravíme zálivku z vody, octa, cukru a soli, nalijeme ji na řepu a přidáme několik koleček křenu. Necháme asi půl dne v chladu proležet.

3

Před podáváním rozdělíme salát na talířky a přelijeme tatarskou omáčkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept