Zdravý recept

Okurka s pěnou ze žervé

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 12445
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

1 ks Cibule
1 ks Okurka salátová
1 ks Paprika červená
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř černý mletý
2 špetka Sůl
120 g Žervé

Nutriční hodnoty jedné porce

5% Kalorie 103 kcal
Kilojoule 430kJ
3% Sacharidy 10 g
8% Tuky 6 g
6% Sodík 121 mg
6% Bílkoviny 3 g

Okurka s pěnou ze žervé postup přípravy receptu:

1

Omytou a osušenou okurku podélně rozkrojíme na poloviny. Vnitřek vydlabeme lžičkou a okurku osolíme.

2

Žervé smícháme s jemně nakrájenou cibulí a paprikou, přidáme mletou papriku, sůl a pepř.

3

Směsí naplníme připravené půlky okurek, spojíme je do původního tvaru a dáme vychladit.

4

Před podáváním nakrájíme okurku na kolečka.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept